Cum alegem firma de web design

Cum alegem firma de web design

Ce trebuie sa stiti cand abordati diferite firme de web design pentru a va crea prezenta online ? Mai jos va prezentam cele mai importante 3 aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand cautati o firma pentru a va realiza site-ul afacerii dvs..

1. Cum vi se realizeaza site-ul ?

Trebuie sa luati in calcul ca un CMS dureaza cateva ore sa vi-l faca cineva pe cand un site de la zero dureaza de zece ori mai mult. Am discutat amplu despre acest aspect aici. Un site realizat pe un CMS trebuie sa coste mult mai putin decat unul realizat de la zero. Intrabati cum va realizeaza site-ul si luati in calcul acest aspect cand comparati ofertele primite.

Ce trebuie sa luati in calcul este ca putine firme mai au oamenii necesari pentru a realiza site-uri de la zero. Cele mai multe vor incerca sa va convinga ca un site realizat pe o platforma CMS are numai avantaje dar articolul la care am facut referire anterior va explica in detaliu ce inseamna un site CMS si un site de la zero.

2. Optimizare

Un site este eficient doar atunci cand este optimizat si cand are premisele sa creasca in pozitii pe Google. Daca doriti ca site-ul dvs. sa fie vizitat doar de clientii care deja ii aveti atunci optimizarea nu este necesara, dar daca doriti ca prin intermediul site-ului sa va prezentati fara costuri aditionale oferta dvs. de produse sau servicii la potentiali clienti noi atunci optimizarea este absolut necesara. Cereti portofoliu anterior cu exemple clare legat de ce rezultate au avut.

3. Suport

Verificati ca firma cu care doriti sa lucrati are vechime, este pe piata de ceva timp, are un portofoliu solid si nu va va parasi cand aveti nevoie de modificari. Firme noi de web design apar la fel de des precum dispar.

Am amintit deja de 2 ori in acest articol de portofoliu dar foarte important este sa verificati ca portofoliul care vi se prezinta chiar apartine firmei respective. De cele mai multe ori fiecare firma are o mentiune la finalul paginilor realizate. In cazul in care nu este aceasta mentiune, puteti oricand sa contactati site-urile respective sa le cereti referinte.

Aveti un site sau o aplicatie de management de realizat si nu stiti de unde sa incepeti ? Puteti sa ne contactati pentru o oferta.

Poti citi si ultimul articol adaugat: Despre pozitiile pe Google - Partea a 2-a

sau revino la pagina principala a blogului